نخستین کنگره دانشجویی صنایع غذایی ایران
First Iranian Student Congress Of Food Science and Technology
تاریخ شروع: دوشنبه ۱۶ آذر ۱۳۹۴
تاریخ پایان: چهارشنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۴
مکان: رشت – دانشگاه گیلان
گروه بندی: صنایع غذایی
[کنفرانس،همایش، سمینار ]
برگزار کننده: دانشگاه گیلان و انجمن متخصصان صنایع غذایی ایران
تلفن تماس با دبیرخانه: ۰۱۳۳۳۳۴۱۹۵۲
نمابر:
آدرس سایت: www.scfst.ir
آدرس ایمیل: [email protected]
موضوعات:
تکنولوژی مواد غذایی
روش های نوین فرآوری در صنایع غذایی
روش های نوین پایش کیفیت
ریزپوشانی(میکرو کپسولاسیون) در صنایع غذایی
کاربرد اشعه ماوراء بنفشُ مایکروویو و اشعه مادون قرمز
فرآیندهای غشایی در صنایع غذایی
بسته بندی های نوین صنایع غذایی
فرآوری پسماندهای کشاورزی
تولید و ارزش غذایی محصولات بومی
راهکارهای کاهش افزودنی های مصنوعی در صنایع غذایی
روش های نوین نگه داری مواد غذایی
کاربرد بیوسنسورها در صنایع غذایی
استفاده از روش های غیر حرارتی در فراوری مواد غذایی
غنی سازی مواد غذایی
غذاهای فراسودمند
میکروبیولوژی مواد غذایی
ایمنی مواد غذایی
پری بیوتیک و پروبیوتیک
مهندسی صنایع غذایی
مدل سازی و بهینه سازی فرآیند در صنایع غذایی
مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی
بهینه سازی مصرف انرژی در صنایع غذایی
کاربرد شبکه های عصبی، الگوریتم ژنتیک و پردازش تصویر در صنایع غذایی
شیمی مواد غذایی
شیمی مواد غذایی و افزودنی های غذایی
گیاهان دارویی و ادویه ای و صنایع وابسته
سموم و ترکیبات ضد تغذیه ای در مواد غذایی
مباحث نوین در صنایع غذایی
فرآورده های غذایی ارگانیک
نانو فناوری در صنایع غذایی
کاربرد زیست فناوری در صنایع غذایی
توضیحات تکمیلی:
نام مسئول یا دبیر همایش: میرمحمد حسین انگشتری
امکان ارسال مقاله: بلی