نخستین کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم
تاریخ شروع: چهارشنبه 27 مرداد 1395
تاریخ پایان: پنج شنبه 28 مرداد 1395
مکان: کرج –
گروه بندی: صنایع غذایی
[کنفرانس،همایش، سمینار ]
برگزار کننده: سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی استان البرز
تلفن تماس با دبیرخانه: 44070961
نمابر:
آدرس سایت: Foodconf.ir
آدرس ایمیل: [email protected]
موضوعات:
روش های نوین فرآوری در صنایع غذایی نقش صنايع غذايي در مديريت تغذيه جامعه
روش های نوین پایش کیفیت آموزش، رسانه و سلامت غذا
ایمنی مواد غذایی گیاهان دارویی و ادویه ای و صنایع وابسته
فرآورده های غذایی ارگانیک میکروبهای مفید و مضر در تکنولوژی های مربوط به غذا
ریزپوشانی(میکرو کپسولاسیون) در صنایع غذایی سموم و ترکیبات ضد تغذیه ای در مواد غذایی
فرآیندهای غشایی در صنایع غذایی کاربرد ضایعات مواد غذایی
نانو فناوری در صنایع غذایی مواد نگهدارنده طبيعي
مدل سازی و بهینه سازی فرآیند در صنایع غذایی روشهاي کاهش بکارگيري افزودني¬ها و مواد نگهدارنده مصنوعي در محصولات غذایی
کاربرد زیست فناوری در صنایع غذایی استانداردهاي استفاده از افزودني ها و مواد نگهدارنده
بسته بندی در صنایع غذایی بسته بنديهاي مقاوم در برابر آلودگي هاي ميکروبي، شرايط فيزيکي و محيطي
بهینه سازی سیستم های نوین در تضمین کیفیت نقش غذاهاي آماده در مديريت بحران
فرآوری پسماندهای کشاورزی روش¬هاي ارزيابي ميزان آلودگي مواد اوليه
تولید و ارزش غذایی محصولات بومی شيوه هاي محافظت مواد غذایی بسته بندي شده از آلودگي هاي نامتعارف
راهکارهای کاهش افزودنی های مصنوعی در صنایع غذایی روش هاي شناسایی و رفع آلودگي هاي نامتعارف در مواد اوليه و توليدات صنايع غذایی ذخيره شده
نقش مدیریت در صنایع غذایی جایگاه مکمل‌های غذایی و رژیمی در بخش تولیدکنندگان و واردکنندگان
بهینه سازی مصرف انرژی در صنایع غذایی پدافند غیر عامل در صنایع غذایی
روش های نوین فرآوری و نگه داری مواد غذایی فرمولاسیون، تنوع بخشی و صادرات مواد غذایی
نانو تکنولوژی و نانوبیوتکنولوژی در صنایع غذایی عملکرد سازمانهای نظارتی و اجرایی در صادرات و واردات مواد غذایی
میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذایی سیاستهای حمایتی دولت، قوانین و مقررات صنایع
غذاهای فراسودمند، پری بیوتیک و پروبیوتیک روش های انبارش و انبارداری تولیدات صنایع غذائی
شیمی مواد غذایی و افزودنی های غذایی مدیریت کیفیت در لجستیک مواد غذائی با رویکرد نگهداری حداکثری
بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی روش های شناسائی و رفع آلودگی های نامتعارف در مواد اولیه و تولیدات صنایع غذا ایمنی و امنیت غذایی
بهینه سازی استفاده از پسماندهای صنایع غذایی بهداشت محیط ، نظافت، ضدعفونی و گندزدایی
اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی فناوری( خلاء ،ازون ، انجماد سریع)
بهره وری مصرف انرژی در صنایع غذایی کاربرد اشعه ماوراء بنفش و اشعه مادون قرمز
طراحی مواد غذایی برای بیماران ، نوزادان و افراد مسن طراحی کارخانجات مواد غذایی و بهینه سازی انرژی
طراحی مواد غذایی خاص برای ماموریت های ویژه فضایی و نظامی چالشها و راهکارهای تولید، توزیع و مصرف مواد غذایی
سایر پژوهش های نوین درعرصه علوم و صنایع غذایی تغذیه در بارداری
بسته بندی های نوین، ماشین آلات و تجهیزات جدید در صنایع غذایی محور آزاد
محورهای فرعی
زراعت و اصلاح نباتات باغبانی
گیاهان دارویی، ادویه ای و صنایع وابسته شیلات و منابع طبیعی
علوم دامی سایر محورهای مرتبط با موضوع کنفرانس
توضیحات تکمیلی:
نام مسئول یا دبیر همایش: مهندس بیجه کشاورزی
امکان ارسال مقاله: بلی