دومین کنفرانس علمی پژوهشی علوم و صنایع غذایی ایران
تاریخ شروع: جمعه ۲۳ مهر ۱۳۹۵
تاریخ پایان: جمعه ۲۳ مهر ۱۳۹۵
مکان: تهران –
گروه بندی: صنایع غذایی
[کنفرانس،همایش، سمینار ]
برگزار کننده: انجمن توسه و ترویج علوم و فنون بنیادین
تلفن تماس با دبیرخانه: ۷۷۴۵۹۵۲۳
نمابر:
آدرس سایت: Asconf.ir
آدرس ایمیل: [email protected]
موضوعات:
۱٫ میکروبیولوژی در صنایع غذایی
۲٫ بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
۳٫ شیمی مواد غذایی و افزودنی های غذایی
۴٫ روشهای نوین فرآوری در صنایع غذایی
۵٫ روشهای نوین نگهداری مواد غذایی
۶٫ تکنولوژی مواد غذایی
۷٫ روشهای نوین پایش کیفیت مواد غذایی
۸٫ بهداشت و ایمنی مواد غذایی
۹٫ مهندسی مواد و طراحی صنایع غذایی
۱۰٫ بهینه سازی سیستم های نوین در تضمین کیفیت
۱۱٫ فرآورده های غذایی ارگانیک
۱۲٫ ریزپوشانی(میکروکپسولاسیون) در صنایع غذایی
۱۳٫ فرآیندهای غشایی در صنایع غذایی
۱۴٫ مدلسازی وبهینه سازی فرآیند در صنایع غذایی
۱۵٫ بسته بندی در صنایع غذایی
۱۶٫ بهینه سازی استفاده از پسماندهای صنایع غذایی
۱۷٫ تولید و ارزش غذایی محصولات بومی
۱۸٫ راهکارهای کاهش افزودنی های مصنوعی در صنایع غذایی
۱۹٫ نقش مدیریت در صنایع غذایی
۲۰٫ غذاهای فراسودمند، پری بیوتیک و پروبیوتیک
۲۱٫ بهینه سازی و بهره وری مصرف انرژی در صنایع غذایی
۲۲٫ نانوتکنولوژی و نانوبیوتکنولوژی در صنایع غذایی
۲۳٫ اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی: نقش صنایع غذایی در مدیریت تغذیه جامعه
۲۴٫ کاربرد فیلتراسیون غشایی در صنایع غذایی( میکرو،اولترا،نانو،اسمز معکوس و…)
۲۵٫ استفاده از روشهای غیر حرارتی ( فشار بالا،امواج ما فوق صوت و…)
۲۶٫ میکروکپسولاسیون در صنایع غذایی
۲۷٫ نانوکپسولاسیون و رهایش هوشمند
۲۸٫ کاربرد بیوسنسورها در صنایع غذایی
۲۹٫ کاربرد شبکه های عصبی و پردازش تصویر در صنایع غذایی
۳۰٫ سایر پژوهش های نوین در عرصه علوم و صنایع غذایی
توضیحات تکمیلی:
۱٫ آشنایی با آخرین دستاوردهای علمی و جدیدترین متدهای پژوهشی انجام یافته علوم و صنابع غذایی.
۲٫ ارایه یافته های علمی در دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی به شرکت های فعال در زمینه تولید و عرضه مواد غذایی کشور.
۳٫ راه اندازی دبیرخانه دائمی کنفرانس و دسترسی آسان علاقمندان و صرفه جویی در هزینه و وقت پژوهشگران.
۴٫ جلب توجه صاحبنظران و سیاستگزاران بخشهای مرتبط به اهمیت استفاده از دستاوردهای نوین در بهینه سازی فعالیتها.
۵٫ افزیش توان علمی وفنی کارشناسان و مسئولین تولید،کنترل کیفیت،دانشجویان و سایر علاقه مندان.
۶٫ ارائه پیشنهادات راهبردی برای ارتقای ارزش افزوده محصولات کشاورزی و توسعه صادرات.
۷٫ کمک به تعیین راهبرد و مسیر تحقیقات اساسی مورد نیاز کشور در زمینه علوم و صنایع غذایی.
۸٫ جلب مشارکت هر چه بیشتر مراکز آموزشی،تحقیقاتی،سازمانهای اجرایی و صنعت در توسعه علوم و صنایع غذایی.
۹٫ فراهم سازی بسترمناسب برای انتقال دانش وتجربیات کشورهای مختلف.
۱۰٫ دستیابی به راهکارهای مناسب توسعه و ترویج علوم و فنون بنیادین در جامعه .
نام مسئول یا دبیر همایش:
امکان ارسال مقاله: بلی