اولین کنفرانس ملی صنایع غذایی و ایده های برتر
برگزارکننده : موسسه عالی علوم و فناوری خوارزمی شیراز
۲۳ دی ماه ۱۳۹۵
مرتبط با رشته های
صنایع غذایی
اطلاعات تماس
مسئول : سید رضا جعفری
تلفن دبیرخانه : ۰۷۱۳۸۴۲۲۸۸۶
وب سایت : fconf.kharazmii.com
محور های همایش
اولین کنفرانس ملی صنایع غذایی و ایده های برتر
محورهای همایش :
- کاهش و بازیافت پسماندها و ضایعات صنعت غذا
- روشهای نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی
- سلامت بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی
- غذاهای فراسودمند، پریبیوتیک و پروبیوتیک
- کاربرد اسانسها و عصارههای طبیعی در صنایع غذایی
- ترکیبات ضد مغذی در مواد غذایی
- امنیت و ایمنی مواد غذایی
- بحران آب و صنایع غذایی
- غنیسازی مواد غذایی
- نانو تکنولوژی و نانو بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
- میکروبیولوژی و بیو تکنولوژی در صنایع غذایی
- مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی
- راهکارهای کاهش مصرف انرژی در صنایع غذایی
- فرمولاسیون مواد غذایی
- صنایع فرآوردههای گوشتی
- صنایع فرآوردههای غلات
- صنایع بستهبندی مواد غذایی
- صنایع فرآوردههای لبنی
- صنایع روغن
- محورهای آزاد در صنایع غذایی
بازگشت