ارتباط با دبیرخانه کنفرانس
تلفن دبیرخانه: ۰۲۱۷۷۶۵۲۹۰۴ – ۰۲۱۷۷۶۵۲۹۰۵
فکس دبیرخانه: ۰۲۱۷۷۶۵۲۹۰۴ – ۰۲۱۷۷۶۵۲۹۰۵
آدرس پستی دبیرخانه: تهران- خیابان بهار جنوبی- خیابان حمید صدیق- ساختمان تخت جمشید- طبقه دوم – واحدیک
ایمیل: [email protected]
وبسایت: پایگاه رسمی کنفرانس
هشتمین کنفرانس بین المللی مدیریت جامع بحران
۸th International Conference on Integrated Natural Disaster Management (INDM2014)
هشتمین کنفرانس بین المللی مدیریت جامع بحران در تاریخ ۲۶ بهمن ۱۳۹۵ تا ۲۷ بهمن ۱۳۹۵ توسط دبیرخانه دائمی کنفرانس بین المللی مدیریت جامع بحران و تحت حمایت سیویلیکا در شهر تهران برگزار می شود.با توجه به اینکه این همایش به صورت رسمی برگزار می گردد، کلیه مقالات این کنفرانس در پایگاه سیویلیکا و نیز کنسرسیوم محتوای ملی نمایه خواهد شد و شما می توانید با اطمینان کامل، مقالات خود را در این همایش ارائه نموده و از امتیازات علمی ارائه مقاله کنفرانس با دریافت گواهی کنفرانس استفاده نمایید.
محورهای کنفرانس:
فرصت ها در چار چوب سندایی برای کاهش ریسک بحران SFDRR و قرارداد بین المللی اقلیم در کنفرانس کشورهای عضو(COP21) و پیاده سازی آنها در سطح ملی و محلی
– قرارداد بین المللی اقلیم(COP21) و نکات بارز آن در خصوص مدیریت تغییرات اقلیم
– پیوند وارتباط اهداف توسعه پایدار ( SDPs ) با مدیریت ریسک بحران
– مخاطرات طبیعی و بحران های انسان ساز:زلزله، سیل ، آتش سوزی،موج گرم و سرد ، CBRN ، مخاطرات طبیعی و تکنولوژیکی(NATEC)، مخاطرات تلفیقی ، تجزیه و تحلیل داده ها و مدل سازی، سنجش از دور، GIS ، استفاده از پهبادها برای پاسخ به بحران.
– نتایج بحران های طبیعی و انسان ساز در ایعاد خسارات ساختاری، زیست محیطی ، مالی و اقتصادی ، سامانه های تخمین و فرآوری خسارات در زمان واقعی و مدل سازی آن،شریان های حیاتی و تبعات آبشاری.
– مخاطرات طبیعی و برآورد آسیب پذیری، ابعاد اجتماعی بحران، برداشت و درک ریسک و ارتباطات، ارزیابی ریسک، نقشه مخاطرات و ریسک.
– مدیریت ریسک بحران برای مخاطرات طبیعی ، استراتژی حفاظت طولانی مدت و اقدامات پیشگیری و کاهش اقدامات ساختاری و غیر ساختاری و ابزار،مقاوکم سازی و نگهداری از زیر ساخت های حیاتی،آموزش عمومی. تمرینات اضطراری و برگزاری مانور،کمپین شهرهای تاب آور(MCR-Campaign )
– نقش هشدار پیش هنگام،پیش بینی، برنامه ریزی اقتضایی،مدیریت شرایط اضطرار،تخلیه،بازسازی و ساخت بهتر از قبل با رویکرد پارچوب سندای برای کاهش خطرپذیری.
– سیستم های پشتیبان تصمیم گیری ، فرآیندهای تصمیم ساز ، حاکمیت ریسک ، ابزار تصمیم گیری بیمه های اتکایی فعال و بیمه برای افراد کم درآمد
– پیشگیری و کاهش تبعات خشکسالی و سیل در حوزه کشاورزی
– تعیین کاراکنر و نوع رفتار و اندازه گیری خشکسالی ها و سیل