روش های افزایش ماندگاری فرآورده های غذایی

روش های افزایش ماندگاری فرآورده های غذایی
Methods to Increase the Shelf-life of Food Products
تاریخ شروع: سه شنبه ۰۷ دی ۱۳۹۵
تاریخ پایان: چهارشنبه ۰۸ دی ۱۳۹۵
مکان: تهران – سالن ایوان شمس
گروه بندی: صنایع غذایی
[کنفرانس،همایش، سمینار ]
برگزار کننده: مرکز همایش های راهبردی رنگارنگ
تلفن تماس با دبیرخانه: ۸۸۸۶۲۰۰۸
نمابر: ۸۸۸۶۴۸۱۹
آدرس سایت: Technofood.org
آدرس ایمیل: Technofood2016@gmail.com
موضوعات:
مواد اولیه صنایع غذایی-
فنّاوری‌ها و روش‌های تولید-
بسته‌بندی و نگهداری-
پدافند غیرعامل در تولیدات صنایع غذایی-
توضیحات تکمیلی: هدایت پتانسیل تحقیقاتی کشور به سمت حل مشکلات صنایع غذایی کشور
بررسی روش های افزایش ماندگاری محصول در بخش های تهیه مواد اولیه، فرآوری و بسته بندی
بررسی تخصصی افزودنی‌های مورد استفاده در صنایع غذایی کشور
شناسایی نیازهای پژوهشی صنایع غذایی کشور
اشتراک دانش و تجارب متخصصین کارشناسان و مسئولین فنی صنایع غذایی
شناخت و ارزیابی آخرین دستاوردها و پیشرفت ها در حوزه افزایش ماندگاری تولیدات صنایع غذایی
معرفی جایگزین‌های طبیعی و تکنولوژی های پیشرفته برای کاهش مصرف افزودنی ها و مواد نگهدارنده
ارتقا سلامت جامعه از طریق بهبود فراورده های صنایع غذایی کشور
معرفی روش های جدید آنالیز افزودنی های صنایع غذایی
ارائه توانمندی‌های شرکت های ایرانی ارائه دهنده تجهیزات و خدمات در صنایع غذایی

روش های افزایش ماندگاری فرآورده های غذایی
نام مسئول یا دبیر همایش: دکتر عزیزی
امکان ارسال مقاله: بلی