سومین کنفرانس بین المللی ایده های نوین در کشاورزی، محیط زیست و گردشگری

سومین کنفرانس بین المللی ایده های نوین در کشاورزی، محیط زیست و گردشگری
International conference on new ideas in agriculture,environment and tourisme
تاریخ شروع: چهارشنبه ۱۰ شهريور ۱۳۹۵
تاریخ پایان: چهارشنبه ۱۰ شهريور ۱۳۹۵
مکان: اردبیل –
گروه بندی: کشاورزی
[کنفرانس،همایش، سمینار ]
برگزار کننده: موسسه حامیان زیست اندیش محیط آرمانی
تلفن تماس با دبیرخانه: ۰۴۵۳۳۷۵۱۰۴۹
نمابر: ۰۴۵۳۳۷۵۱۰۴۹
آدرس سایت: www.iaet2016.ir
آدرس ایمیل: info@iaet2016.ir
موضوعات:
۱-کشاورزی و توسعه پایدار
– اقتصاد مقاومتی و کشاورزی پایدار
– تحقیقات ، مدیریت ، اقتصاد ، ترویج و آموزش کشاورزی
– فناوری های نوین ، مکانیزاسیون و مکانیک ماشینهای کشاورزی
– ایمنی زیستی ، مهندسی ژنتیک ، کشاورزی ارگانیک
– علوم زیست شناسی(گیاهی / جانوری)
– ميوه هاي مناطق معتدله
– هواشناسی و بیوتکنولوژی کشاورزی ، سیستم اطلاعات جغرافیایی(GIS)
– مباحث نوین در کشاورزی پایدار و گیاهپزشکی
– شناسایی و مبارزه با علفهای هرز ، آفات و بيماري هاي گياهي
– اقتصاد، بازاريابي ، نظام بانکي و بيمه محصولات كشاورزي و نقش آن در توسعه پایدار
– به زراعي و به نژادي در بهبود كمي و كيفي توليدات گياهي
– ريزگردها و اثرات آن بر كشاورزي
– ترویج و توسعه روستایی در بخش کشاورزی
– نقش ترویج در اکوتوریسم ، سلامت و امنیت غذایی و سیاست گذاری ها
– نقش تشکل ها و تعاونی ها در بخش کشاورزی
– نقش منابع طبیعی و محیط زیست در کشاورزی پایدار
– نقش IT در کشاورزی و توسعه پایدار
۲- منابع طبیعی و توسعه پایدار
– مباحث نوین در منابع طبیعی
– تغییر اقلیم و آلاینده های محیطی
– استفاده از فناوری های نوین در منابع طبیعی
– روشهای پالایش در منابع طبیعی
– ریز گردها و روشهای مقابله با آنها در منابع طبیعی
۳- آبخیزداری و مدیریت منابع آب و خاک
– آبخیزداری و استحصال آب باران و ارزیابی طرح های آبخیز داری
– مدیریت بهره برداری از منابع آب و خاک ، آبیاری و زهکشی
– حفاظت و کاهش فرسایش خاک و کاربرد روش های بیولوژیک
– کاربرد فناوریهای نوین در علوم آبخیزداری و مدیریت منابع آب
– مباحث نوین و کاربرد نانو تکنولوژی در علوم آب و خاک
– نقش آبخیزداری و مدیریت منابع آب در توسعه پایدار
– تغذیه خاک های کشاورزی ، رابطه آب و خاک و گیاه
– روشهای مصرف کود در خاک
– هیدرولوژی ، خاک شناسی و اقلیم شناسی
– اصلاح خاک های شور ، قلیایی و اسیدی
– پخش سیلاب ، آمایش سرزمین ، حفظ و نگهداری آب در سر شاخه ها
۴- مهندسی ژنتیک و اصلاح نباتات
– محصولات تراریخته
– بانک ژن و ذخایر ژنتیکی
– زراعت و اصلاح نباتات
– روشهای جدید به نژادی در گیاهان
– بیوتکنولوژی ، کشت بافت
۵- مدیریت ، ترویج و اقتصاد در بخش کشاورزی
– صنايع غذايي و محصولات لبني و گلخانه اي
– سیاست گذاری در بخش تولید و بخش اشتغال
– بررسی مسائل مربوط به صنعت کود و مخاطرات زیست محیطی آن
– بهره وری و موانع اشتغال در بخش کشاورزی
– مشاغل خانگی ، کارآفرینی و سرمایه گذاری در بخش کشاورزی
– الگوهای حمایتی بخش کشاورزی ، مدیریت در بخش تعاونی ها
۶- علوم صنایع غذایی
– مباحث نوین در علوم صنایع غذایی
– علوم صنایع غذایی، امنیت غذایی و صنایع تبدیلی
– بیماری های عفونی ناشی از مواد غذایی
– بهداشت غذایی و مسمویت غذایی
– فرآوری مواد غذایی گیاهی ، مواد غذایی لبنی و مواد غذایی گوشتی
– میکروب شناسی مواد غذایی
۷- علوم دامی و دامپزشکی
– کاربرد فناوریهای نوین در علوم دامی و نقش علوم دامی در توسعه پایدار
– تغذیه دام و طیور، نشخوارکنندگان و تهدیدات زیستی دام و طیور
– کاربرد گیاهان دارویی در دام و طیور
– مدیریت و پرورش ، بهداشت ، ایمنی و بیماریهای دام و طیور
– نقش مجتمع های دامپروری در توسعه پایدار کشاورزی
– روش ها و رویکردهای نوین و پایدار در دام و دامپزشکی
– فیزیولوژی ، ژنتیک و اصلاح نژاد دام و طیور
– نقش تکنیک های تولید مثلی در تولیدات دامی
– دامپزشکی (میکروبیولوژی، پاتولوژی، ایمنی شناسی)
– بیوتکنولوژی در انتخاب ژنومیکی و شناسایی ژن های کاندید در به نژادی
– کاربرد روش های آزمایشگاهی در بیوتکنولوژی تولید مثل دام
– جایگاه بیوتکنولوژی در تشخیص و پیشگیری بیماری های دام و طیور
۸- علوم شیلات و آبزیان
– کاربرد فناوری های نوین درعلوم شیلات و آبزیان
– نقش آبزی پروری در توسعه پایدار
– تکثیر و پرورش آبزیان
– بهداشت و بیماری های آبزیان
– صید و بهره برداری
۹- تولیدات گیاهی و علوم باغبانی
– کشت گلخانه ای و تغذیه گیاهان باغی
– ماندگاری پس از برداشت محصولات باغی
– تنش های زنده و غیر زنده در باغبانی
– بیوتکنولوژی پس از برداشت و کاربرد بیوتکنولوژی در باغبانی
– کشت، صنعت و فرآورده های گیاهان دارویی
– گیاهشناسی و گیاهان دارویی باغی
– روشهای نوین در افزایش عملکرد گیاهان باغی و افزایش عملکرد در باغبانی
– هیدروپونیک ، سبزی و صیفی ، گیاه پزشکی در باغبانی
– الگوهای کشت در باغبانی و عملیات پس از برداشت
– مدیریت باغ ، پارک و تکثیر و پرورش نهال و بذر
– سازه های گلخانه ای ، کود و تغذیه در باغبانی
– به نژادی گیاهان باغی و کاربردهای نانو در باغبانی
– مدیریت علف های هرز ، مدیریت بیماری ها و مدیریت آفات در گیاهان باغی
– کابرد فناوری های نوین در علوم گیاهی و نقش علوم گیاهی در توسعه پایدار
۱۰- علوم زراعت
– تغییرات آب و هوایی و نقش آن در زراعت
– کاربردهای نانو تکنولوژی و کاربردهای بیوتکنولوژی در علوم زراعت
– مباحث نوین در زراعت و مبانی افزایش عملکرد در گیاهان زراعی
– تنش های بیولوژیک و غیر بیولوژیک در زراعت
– زراعت ملکولی ، مدل سازی در زراعت ، اگروتروریسم
– روشهای افزایش عملکرد در گیاهان زراعی و روشهای به زراعی در گیاهان زراعی
– فیزیولوژی عملکرد در گیاهان زراعی ، معرفی تیپ های ایده آل گیاهی در زراعت
۱۱- علوم جنگل و مرتع
– علل و عوامل تخریب جنگل ها و مراتع
– روش ها و رویکرد های نوین مدیریت پایدار جنگل ها و مراتع
– جنگل و جنگل نشينان ، بهره برداري و حمل و نقل جنگل
– مهندسي جنگل ، ساختار و توالي جنگل
– سیاست گذاری ، برنامه ریزی و مدیریت منابع جنگلی
– کاربرد فناوریهای نوین در علوم جنگل و مرتع
– جنگلداري و مديريت جنگل ، محصولات غير چوبي جنگل
– نقش جنگل ها و مراتع در توسعه پایدار و ارزيابي اثرات توسعه بر محيط زيست جنگل
– پرورش جنگل ، جنگل شناسي و اكولوژي جنگل
– اقتصاد ، اكوتوريسم ، گردشگري و مسائل اجتماعي جنگل
– آنالیز و ارزیابی وروش های بررسی پوشش گیاهی مراتع
– اصلاح، احیاء و توسعه مراتع ، اکولوژی کمی و بررسی جوامع گیاهی مراتع
– مدیریت چرای دام و سیستم های رمه گردانی
– کیفیت و ارزش غذائی گیاهان مرتعی در تغذیه دام
– محصولات فرعی مراتع و ارزیابی طرح های مرتعداری
– مسائل اقتصادی و اجتماعی مراتع ، اقتصاد مرتع
۱۲- نانو تکنولوژی در علوم کشاوزی
– کاربرد نانو در علوم کشاورزی
– کاربرد نانو در علوم محیط زیست
– نقش نانو ذرات در کشاورزی و تهیه و سنتز نانو ذرات از گیاهان
– کاربرد نانو ذرات در گیاهپزشکی و در گیاهان دارویی
– نقش نانو کمپوزیت ها و نانو فیلترها در کشاورزی
– نانو حسگرها و نانو بیوتکنولوژی در کشاورزی
– نقش نانو تکنولوژی در افزایش عملکرد کمی و کیفی گیاهان زارعی و باغی
– کاربرد نانو تکنولوژی در صنایع غذایی ، علوم دامی ، محیط زیست و منابع طبیعی
۱۳- بیابان و بیابان زدایی
– ارزیابی ، پایش ، مدیریت و کنترل مناطق بیابانی
– بیابانزائی و بیابانزدائی ، فرسایش بادی و ریز گردها
– اهمیت مناطق بیابانی ، اصلاح و احیاء پوشش مناطق بیابان
– کاربرد فناوری های نوین در مطالعات بیابانزدایی
– بیابانزایی و توسعه پایدار
– خاک های مناطق بیابانی و مبارزه با شورشدن اراضی بیابانی
۱۴- مدیریت سوانح طبیعی و مدیریت بهره وری از طبیعت
– زمین لرزه ، رانش زمین ، سیل و مخاطرات دریایی
– آتش سوزی در جنگل ها و مراتع
– خشکسالی و تغییرات اقلیمی
– طوفان ، صاعقه و ریزگرد
– کاربرد فناوري‌هاي نوين در مدیریت سوانح طبیعی
– نقش مدیریت سوانح طبیعی در توسعه پایدار
– اکو توریسم و تفرجگاه ، مدیریت بهره وری از طبیعت
– حیات وحش و استفاده چند منظوره
۱۵- مدیریت انرژی و توسعه پایدار
– انرژي هاي تجديد پذير (انرژی باد، آب،امواج،زمین گرمایی،زیست توده،خورشیدی،هسته ای،انرژی هیدروژنی و پیل سوختی و… )
– انرژي هاي تجديد ناپذير (نفت، گاز، زغال سنگ و … )
– مدیریت بهینه انرژی و بهینه سازی مصرف انرژی در صنایع مختلف
– محيط زيست و انرژی های تجدیدپذیر، پاک و کارآمد
– آموزش و آگاه سازی مصرف انرژی ، اقتصاد و مدیریت منابع انرژی
– نقش پدافند غير عامل در حفظ و تامین منابع انرژی و محيط زيست
– سياست‌هاي غيرقيمتي مديريت عرضه و تقاضاي انرژي
– فن‌آوريهاي نوين توليد، انتقال و توزيع انرژي ، ضرورت امنیت و پایداری انرژی
– سیستم های انرژی، روش ها و رویکردهای نوین در مدیریت پایدار انرژی
– روش هاي استقرار سيستم جامع مديريت انرژي در سازمان ها و نقش آن
– نقش فن آوري هاي نوين و مديريت انرژي ، مديريت انرژي و نقش آن بر بازار
– راه‌كارهاي مديريت و بهينه‌سازي عرضه و تقاضاي انرژي ، استانداردها و معيارهاي آن
– تاثير اقليم و شرايط جغرافيايي بر مديريت عرضه و تقاضاي انرژي
– شيوه هاي مختلف استحصال و چالش هاي توسعه انرژی های تجدیدپذیر، پاک و کارآمد در ايران
– بومي سازي فن آوري استحصال انرژی های تجدیدپذیر، پاک و کارآمد
۱۶- پدافند غيرعامل در کشاورزی و محیط زیست
– نقش پدافند غیرعامل در توسعه پایدار
– آينده‌پژوهي و استفاده از روش هاي نوين براي مقابله با تهديدات نوپديد
– نقش پدافند غير عامل در تامين امنيت غذايي كشور
– نقش پدافند غير عامل در تغييرات تعمدي اقليم و اثرات آن در بخش كشاورزي
– نقش پدافند غير عامل در حفظ محيط زيست و منابع طبيعي و امنیت زیستی
– نقش آموزش و فرهنگ سازي پدافند غير عامل بمنظور توانمندي‌ بخش كشاورزي
– کاربرد فناوري‌هاي نوين در پدافند غیرعامل بخش های کشاورزی,منابع طبیعی و محیط زیست
۱۷- تغییرات اقلیمی و توسعه پایدار کشاورزی
– نقش فعالیت های انسانی در تغییر اقلیم ، علل و عوامل تشدید کننده تغییر اقلیم
– تغییر اقلیم و استراتژی بخش کشاورزی و چالش منابع آب
– اثرات تغییر اقلیم بر کشاورزی و باغبانی ، جنگل ها ، مراتع وروند بیابانزائی
– تغییر اقلیم ، تهدید یا فرصت
– اثرات تغییر اقلیم بر تنوع زیستی و محیط زیست و پدیده خشکی و خشکسالی
– پرورش نشخوار کنندگان و پیامد تغییر اقلیم
– اثرات تغییر اقلیم بر گردشگری و شیوع یبماری ها و آفات
– توسعه پایدار کشاورزی مبتنی بر تغییر اقلیم
– قوانین زیست محیطی وتغییر اقلیم و مدیریت انرژی متناسب با تغییر اقلیم
۱۸- زیست بوم پایدار و توسعه
– محیط زیست ، اجتماع ، اقتصاد و زیست بوم پایدار
– پایداری زیست بوم و فن آوری های نوین مدیریت جامع زیست بومی
– حفظ و احیا منابع طبیعی پایه و راهکارهای بهره برداری بهینه زیست بوم پایدار
– ارزش گذاری اقتصادی و حسابداری سبز زیست بوم ها
– شهر سالم و اصول مهندسی بوم شهر تغییرات اقلیمی، ظرفیت های زیستی سرزمین و پیامدهای زیست محیطی
– مدیریت پسماند و زیست بوم ، تنوع زیستی و ظرفیت های اکولوژیکی زیست بوم پایدار
– صنعت خدمات کشاورزی و بهره برداری پایدار از زیست بوم و نظام های کشاورزی دوستدار محیط زیست
۱۹- محیط زیست انسانی و توسعه پایدار
– مديريت، برنامه ریزی و آموزش محيط زيست
– روش ها و رویکردهای نوین و پایدار در حوزه محیط زیست انسانی
– استاندارسازی، سیستم های مدیریتی،ایمنی، بهداشت و محیط زیست
– آلودگی ها (آب،خاک،هوا،صوت) و تغییرات اقلیمی
– مدیریت انرژی ، گردشگری، ارزیابی و آمایش سرزمین
– اقتصاد،حقوق، اخلاق و فرهنگ محیط زیست
– تنوع زيستي و توسعه پايدار ، مدیریت پسماند و بازیافت
– کاربرد فناوری های نوین در محیط زیست و نقش محیط زیست در توسعه پایدار
– مدیریت، طراحی و برنامه ریزی شهری ، سیستم های اطلاعات جغرافیایی (GIS )
20- محیط زیست طبیعی و توسعه پایدار
– تنوع زیستی، حفاظت از زیستگاه ها و مناطق حفاظت شده
– مدیریت و حفاظت از پستانداران و آبزیان دریایی
– جغرافیا و برنامه ریزی ( طبیعی، شهری، روستایی، گردشگری)
– مدیریت اکوتوریسم و توسعه پایدار
– زمین شناسی زیست محیطی و مدیریت پایدار جنگل و مرتع و ذخایر زنتیکی
– مدیریت بحران (سیل، زلزله، آتش سوزی در جنگل ها و مراتع، طوفان و گرد و غبار)
– روش ها و رویکردهای نوین و پایدار در حوزه محیط زیست طبیعی
۲۱- آلودگی های محیط زیست(آب، هوا، خاک و صوت)
– پایش و کنترل آلاینده های خروجی از منابع ثابت و متحرک
– ارائه و بررسی طرح های جامع کاهش آلودگی هوا
– شناسایی و کنترل آلودگی های صوتی
– پهنه بندی آلودگی هوا با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS)
– شناسایی و پایش آلاینده های هوای شهری و صنعتی
– استانداردهای کیفیت هوای شهری و محیط کار
– ریز گردها و اثرات زیست محیطی آن
– مدل سازی انتشار آلودگی هوا و ابعاد بهداشتی و روانشناختی تاثیرات آلودگی هوا
۲۲- محیط زیست ،آب و فاضلاب
– انواع آلاینده های آب ، فاضلاب شهری و تصفیه آن
– مهندسی آب و فاضلاب
– فن آوری های نوین در پایش و حذف آلاینده های آب
– تصفیه آب و فاضلاب برای مصارف شهری و صنعتی
– خشک شدن تالاب ها و علل خشکسالی سال های اخیر
– مدیریت کاهش آلودگی آب های سطحی و زیرزمینی
– اثرات زیست محیطی افت آب های زیرزمینی
– استانداردهای کیفی آلودگی آب و حدود مجاز آلاینده ها و پساب های تصفیه شده
– مدیریت و استفاده مجدد از پساب و لجن فاضلاب
– روش های نوین آبیاری مدیریت و بهره برداری از منابع آب جهت افزایش بهره وری در بخش کشاورزی
۲۳- مهندسی محیط زیست و محیط زیست شهری
– اقتصاد مقاومتی و تکنولوژی های محیط زیست
– فضای سبز و محیط زیست شهری
– شهرها و سیستم مدیریت محیط زیست ، شهرنشینی و اثرات زیست محیطی آن
– اثرات زیست محیطی طرح های عمرانی و شهرسازی درشهرها
– اصول مهندسی و کنترل آلاینده های محیط زیست در شهرها
– مسائل محیط زیست کلان شهرها ، مدیریت محیط زیست و توسعه پایدار شهرها
– ارزیابی اثرات زیست محیطی و مهندسی محیط زیست در شهرها
– حمل و نقل شهری، اثرات و راهکارهای زیست محیطی آن
– کاربرد فناوری های نوین در پایش و حذف آلاینده های محیط زیست
– اكولوژي شهري ، شهر سبز و مکانیسم های توسعه پاک
– توسعه صنعتی و راهکارهای کاهش اثرات آن ها
– اثرات و روش های تجزیه و تحلیل اثرات زیست محیطی پروژه ها در شهرها
– ايمني ، بهداشت و محيط زيست شهری
– طراحی شهری، بهسازی منظر و محیط زیست
– نقش و جايگاه فضاي سبز در طرح‌‌هاي توسعه و عمران شهري و روستايي
– اصول و مباني برنامه ريزي، طراحي و اجراي فضاي سبز و منظر شهري
۲۴- توریسم ، گردشگری ، طبیعت گردی و توسعه پایدار
– گردشگری پایدار و اقتصاد مقاومتی
– گردشگری مذهبی در ایران ، باورهای مذهبی و توسعه گردشگری
– گردشگری و اقتصاد ملی ، گردشگری و تولید ملی
– مدیریت منابع انسانی در صنعت گردشگری
– استانداردسازی خدمات گردشگری
– زیر ساخت های گردشگری و صنایع وابسته
– گردشگری به عنوان صنعت جایگزین
– نظام بانکداری کشور و توسعه گردشگری
– گردشگری و توسعه کارآفرینی ،گردشگری و سرمایه گذاری
– رویکردهای نوین در صنعت گردشگری
– فناوری اطلاعات و ارتباطات در صنعت گردشگری
– اکوتوریسم و گردشگری معاصر
– گردشگری و انرژی های نو و پایدار
– آسیب شناسی مدیریت گردشگری در ایران
– ارزیابی نقش و مشارکت بخش خصوصی در صنعت گردشگری
– موانع و محدودیت های فرهنگی موثر بر توسعه صنعت گردشگری
– نظام مدیریت بازاریابی در صنعت گردشگری کشور
– گردشگری ، ایمنی و امنیت ، گردشگری و محیط زیست
– مدیریت نام و نشان تجاری (برند) در مقاصد گردشگری
– گردشگري شهري ، روستایی، عشايري ومدل های اقلیمی
– گردشگري، جغرافیا واکوسیستم های آبی وتالابی
– گردشگری در سواحل ، گردشگري و امنيت
– گردشگري در مناظق حفاظت شده، پارک های ملی وجنگلی
– استراتژي هاي هدفمند کردن مديريت گردشگري
– تغييرات آب و هوايي و گردشگري
– گردشگري مذهبي ، فرهنگی
– گردشگری و موزه ها ، ژئوتوریسم، اقتصاد و توسعه پايدار
– گردشگري الکترونيک ، گردشگري و جهاني شدن
– گردشگري و زنان ، گردشگري و معماري
– گردشگری وموسیقی های محلی
– نقش صنعت در اداره ي رشد حمل و نقل و گردشگري
– آموزش و تورگردانی گردشگري
– گردشگری ورزشی(کوهنوردی ،کویرنوردی، دوچرخه سواری توریستی، اسکی و… (
توضیحات تکمیلی: سومین کنفرانس بین المللی ایده های نوین در کشاورزی، محیط زیست و گردشگری
نام مسئول یا دبیر همایش: مهندس پوران فتائی
امکان ارسال مقاله: بلی