توضیحات
پرسشنامه نگرش دانشجویان به کسب و کار اریچ و همکاران
این پرسشنامه برای ارزیابی نگرش به کسب و کار در دانشجویان، براساس معیارها و شاخصهای سنجشپذیر توسط «اوتیو»، «کیلی» و «کلوفستن» (1998 میلادی) طراحی شده است.
پرسشنامه نگرش دانشجویان به کسب و کار
برای سنجش نگرش دانشجویان به کسب و کار از مدل اریچ و همکاران استفاده می شود.این پرسش نامه دارای ((20)) گویه می باشد.این پرسش نامه به دلیل زیر بنای نظری مناسب . تایید خبرگان با تخصص موضوعی از روایی محتوایی لازم برخوردار است.
نحوه امتیازبندی و تفسیر نتایج:
در این پرسشنامه هشت معیار مرتبط با دانشجویان در طیف پنجگزینهای مورد بررسی قرار میگیرد که به گزینههای خیلی کم یک امتیاز، کم دو امتیاز، متوسط سه امتیاز، زیاد چهار امتیاز و خیلی زیاد پنج امتیاز تعلق میگیرد.
- نیت کارآفرینانه: نیت کارآفرینانه براساس ترجیحات دانشجو بر خود استغالی و بعد زمانی مسیر ترقی طی شده در محاسبات او مورد سنجش قرار میگیرد. سؤالات 1 و 2و 3 نپت کارآفرینانه را میسنجد که امتیاز دوازده و بالاتر بیانگر این واقعیت است که نیت کارآفرینانه در دانشجو در حد مطلوب است.
- نگرش به رقابتپذیری: سؤالات 13 و 14 نگرش دانشجو به رقابتپذیر بودن را مورد ارزیابی قرار میدهد که امتیاز هشت و بالاتر بیانگر مطلوب بودن روحیهی رقابت پذیری در دانشجو است.
- نگرش به پول: سؤالات 15 و 16 نگرش دانشجو به پول درآوردن را میسنجد که امتیاز هشت و بالاتر نشانگر علاقهمندی دانشجو به پول سازی است.
- نگرش به تغییر: سؤالات 17 و 18 میزان نگرش دانشجو به تغییر را نشان میدهد که امتیاز هشت و بالاتر نمایانگر علاقهمندی فرد به تحرکپذیری را نشان میدهد.
- نگرش به کارآفرینی: سؤالات 19 و 0 نوع نگرش دانشجو به راهاندازی کسب و کار مستقل را مورد سنجش قرار میدهد که امتیاز هشت و بالاتر بیانگر، نگرش مطلوب دانشجو به مقولهی کارآفرینی است.
- ادراک از محیط دانشگاه: اشاره به حدی دارد که دانشگاه به عنوان سازمان حمایتگر، جهت راهاندازی کسب و کارهای مخاطره آمیز جدید نگریسته میشود. سؤالات 4 و 5و 6و 7ادراکات دانشجو از محیط دانشگاه را مورد بررسی قرار میدهد که امتیاز شانزده و بالاتر بیانگر این است که دانشجو ادراک مطلوبی از محیط دانشگاه دارد.
- حمایت محیطی: درجهای که شرایط بیرونی (به ویژه عوامل مربوط به تأمین مالی) برای راهاندازی کسب و کار حالت تسهیل کنندگی دارد. سؤالات 8 و9 میزان عدم حمایت محیطی را مورد سنجش قرار میدهد. از آن جا که سؤالات بهصورت منفی مطرح شده است، سؤالات باید به صورت معکوس امتیاز گذاری شود (خیلی کم پنج، کم چهار، متوسط سه، زیاد و خیلی زیاد یک) امتیاز هشت و بالتر بیانگر وضعیت حمایتی مطلوب محیطی است.
- موانع محیطی: سؤالات 10 و 11و 12 میزان وجود موانع محیطی برای کارآفرینی را نشان میدهد. از آنجا که سؤالات به صورت منفی مطرح شده است، سؤالات باید به صورت معکوس امتیازگذاری شود (خیلی کم پنج، کم چهار، متوسط سه، زیاد دو و خیلی زیاد یک)، امتیاز نه و بالاتر بیانگر بهبود در موانع محیطی است.
در مجموع میتوان سه نوع نگرش به کسب و کار را از معیارهای فوق الذکر شناسایی نمود:
الف – نگرش مثبت و مطلوب به کسب و کار (امتیاز 60 تا 100 ازمجموع سؤالات)
ب – نگرش خنثی به کسب و کار (امتیاز 40 تا 60 از مجموع سؤالات)
ج – نگرش منفی و نامطلوب به کسب و کار (امتیاز کمتر از 40 از مجموع سؤالات)
پايايي و روايي : دارد
منبع : دارد
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.