• Rss
  • Instagram
  • Mail
  • Facebook
دفتر مرکزی : 05136621989
  • 0سبد خرید فروشگاه
ارشد سرا ( دانلود رایگان )
  • خانه
  • آموزش
    • کنکور
      • پاسخنامه و سوالات آزمون دکتری
      • تستهای تالیفی
    • مقاله نویسی
      • روش تحقیق
      • مدیریت
    • مقالات فارسی
      • موضوعات مدیریت بازرگانی
  • اخبار
    • اخبار همایش ها
    • اخبار کارشناسی ارشد
    • اخبار دکتری
  • پنل کاربری
  • راهنما
    • راهنمای دانلود
    • قوانین و مقررات
  • مرکز دانلود
    • قرارداد ها
    • طرح توجیهی
  • تماس با ما
  • جستجو
  • منو منو
در انتظار تصویر محصول
  • سئوالات و پاسخنامه آزمون دکتری
  • نمونه قرارداد
  • مجموعه موضوعات مدیریتی
  • پاورپوینت

طرح توجیهی کشت یونجه و تولید علوفه

0تومان

طرح توجیهی و امکان سنجی کشت یونجه و تولید علوفه فایل word قابل اصلاح

دسته: دامپروری, کشاورزی, گوناگون
  • توضیحات

توضیحات

با اجرای این طرح امکان تأمین بخشی از علوفه مورد نیاز جهتد تعلیف احشام فراهم آمده و زمینه افزایش تولید پروتئین دامی ایجاد می گردد که علاوه بر ایجاد اشتغال مولد و حصول درآمد مناسب برای زارعین، در استفاده بهینه از ظرفیت های پرورش دام کشور نیز مؤثر بوده و موجب کاهش وابستکی به خارج از کشور در زمینه پروتئین دامیمی گردد. این گیاه در کلیه نقاط سردسیر و گرمسیر قابل کشت بوده ولیکن در نقاط گرمسیر دارای رشد سریعتر و تولید محصول بیشتر می باشد. در میان گیاهان علوفه ای، یونجه بخاطر ارزش غذایی بالا و عملکرد خوب آن از اهمیت خاصی برخوردار است همچنین بع علت وجود باکتریهای ریزوبیوم در ریشه های خود قادر به تثبیت ازت هوا بوده که این ازت برای کشت بعدی قابل استفاده می باشد. در صورت مراقبت از یونجه کشت شده می توان حداقل تا 3 سال محصول برداشت نمود. یونجه پس از طی نمودن عمر خود، در حدود 6.5 الی 7.5 تن بقایای گیاهی و 195 کیلوگرم ازت در هر هکتار از خود بجای می گذارد که در افزایش حاصلخیزی خاک نقش بسزایی دارد. ترکیب متوسط یونجه خشک در صورتی که دارای 91.2 درصد ماده خشک باشد به شرح زیر می باشد:
پروتئین قابل جذب 8.7-10.2 درصد، ارزش هضمی 50 درصد، انرژی خالص برای گاوهای شیرده در هر کیلوگرم 1.14 مگاکالری.
یونجه تر دارای 25.9 درصد ماده خشک و 4.1 درصد پروتئین قابل جذب بوده و ارزش هضمی آن 117 درصد می باشد. یونجه بهترین رشد و نمو را در مناطقی خواهد داشت که هوای خشک و آفتابی، گرم و آب نسبتاً زیادی در دسترس داشته باشد. این گیاه در خاکهای خنثی و یا کمی قلیایی واکنش خوبی نشان می دهد.
در مزارع یونجه اجتیاجی به استفاده از کودهای ازته نبوده ولیکن به مقدار کم (20 کیلوگرم در هکتار) در سال اول و آخر زراعت قابل توصیه است و این گیاه بیش از هر ماده غذایی دیگر به فسفر نیاز دارد که حدود 250 – 350 کیلوگرم در هر هکتار می باشد.
آبیاری یونجه معمولاً از طریق کرتی و یا نشتی صورت می گیرد. اگر کشت خطی و با بذرکار صورت گرفته باشد آبیاری به شکل نشتی صورت می گیرد. در آبیاری نشتی آب درون جویهای کم عمق جریان پیدا می کند که فاصله این جویها بین 50-90 سانتیمتر است. فصل کاشت یونجه معمولاً در بهار و پاییز می باشد. در مناطق سردسیری بهتر است از کشت پاییزه یونجه صرفنظر نمود.
در زمینه مقدار بذر مصرفی در هر هکتار در صورتی که کشت با ردیف کار انجام شود بازای هر هکتار از 25 تا 30 کیلوگرم متغیر است و در کشت با دست این رقم تا 40 کیلوگرم در هکتار می رسد.

محصولات مشابه

  • تصویر نگهدارنده

    طرح توجیهی بسته بندی لوبيا

    0تومان
  • تصویر نگهدارنده

    طرح توجيهي خدمات مكانيزاسيون كشاورزي

    0تومان
  • تصویر نگهدارنده

    طرح توجیهی احداث باغ پسته

    0تومان
  • تصویر نگهدارنده

    4طرح توجیهی احداث مزرعه پرورش کرم ابریشم

    0تومان

درباره ی ما

سایت ارشد سرا مفتخر است که جهت پیش برد پژوهش و دانش مقالات و آموزشهای خود را در اختیار دانشجویان عزیز قرار دهد. برخی فایلها توسط تیم ارشد سرا با مشورت اساتید محترم دانشگاههای کشور آماده و ویرایش شده تا بتوانیم بهترینها را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم.

ساماندهی

logo-samandehi

دفتر مرکزی

مشهد - شهرک غرب ( قاسم آباد ) - خیابان امامیه - امامیه 30/3 - پلاک 26
تلفن :05136621989
همراه :09216047877

مجوز

حق کپی محفوظ است - گروه طراحی وب آی آر سامانه
قرارداد اجاره يك دستگاه آپارتمان مسكوني مشاع... قرارداد اجاره یک باب مغازه
رفتن به بالا